Akkurat nå:
Se dagens program Natten (02:00 - 06:00) Neste:    06:00   Søndag

Kontoret

Enten du er på jobb, skole, i bilen eller hjemme - på Kontoret får du alltid best musikk gjennom hele dagen, blandet med lokale nyheter, vær, sport og reportasjer.

Lenge siden du har hørt favorittlåten din? Har du noe på hjertet? Skal du ut med ny CD? Trenger du publikum til neste konsert? Skal du arrangere noe i helgen? Vi hører mer enn gjerne fra deg på telefon eller Facebook, send oss en melding!

 

Ukens Lunchdeal

Hver onsdag på Kontoret har du muligheten til å sikre deg Ukens Lunchdeal fra PåSiå Lunch & Bar: Gratis lunch for to personer sammen med din ønskelåt på radioen. Du melder deg på når du vil med kodeord LUNCH til 1966, og så må du passe på å ha telefonen i nærheten hver onsdag mellom 11 og 12 når vi ringer en av de påmeldte. Hvis det er din telefon som ringer så må du huske å svare "Lunchdeal!" når du tar telefonen, og bare det. Hvis du husker det og svarer riktig så sikrer du deg Ukens Lunchdeal - gratis lunch for to personer og ønskelåten din. Om du vil dele med en kollega eller en venn/venninne, det velger du selv, men du må huske å ikke si "hei" eller "hallo" når du tar telefonen!

 

Lykke til videre på jobb, husk at lyden til arbeidet - den får du på Kontoret alle hverdager fra 10 til 15!