Bingo

Hver uke kan du være med å kjempe om mange tusen kroner når vi spiller radiobingo, og nå kan du også kjøpe bingobrett på nett! Premiepotten kan stige til maksimalt 100.000 kroner.

 

Nytt og større bingospill høsten 2021! kr 10.000,- i premier, ny pris for bingobrett kr 100,-

Fra og med fredag 27. august dobler vi premiepotten, og gjør flere endringer for å gjøre bingospillet både mer spennende og lettere å delta i. Hovedpremien for 3. rekker i siste spill økes til kr 5.000,-, og 1. rekke i hvert spill økes fra kr 100,- til kr 250,-. Pris for spillebrett endres fra kr 50,- til kr 100,-.

Samtidig som du selvfølgelig fortsatt kan kjøpe brett på våre utsalgssteder, så vil det nå også være mulig å kjøpe brett via våre nettsider. Du kan velge om du vil kjøpe ditt brett på nett og skrive det ut for å kunne spille på det som vanlig, eller om du også ønsker å spille digitalt på skjerm, og krysse tallene på iPad, PC eller lignende. Du registrerer deg enkelt for kjøp av brett ved å bruke Vipps, og kan betale med debetkort fra Visa og Mastercard (Det er ikke tillatt med kredittkort).

 

Vi spiller bingo på følgende tidspunkt:

Fredag kveld kl 22.00: JærRadioen og Radio Nordsjø

Klikk her for å åpne JærRadioen sin salgsside for fredags-brett på radiobingo.no

Jærradioen salgsside for bingo på radiobingo.no

 

Mandag kveld kl 21.00: Radio Sandnes og Radio Grenland

Klikk her for å åpne salgsside for mandags-brett på radiobingo.no

 

For å delta kjøper du dine bingoblokker på et av våre utsalgssteder eller på nett. Gjør deg klar ved radioen mandag eller fredag kveld. Spillereglene forklares enkelt i starten av hver sending.

Vi anbefaler at du bruker en FM eller DAB radio, og forsikrer deg om at du har god dekning i god tid før spillet starter. Vi anbefaler ikke at du spiller bingo ved hjelp av nettradio, ulike typer nettradioer opplever i perioder forsinkelser og ustabilitet i lyd som vi ikke har kontroll over.

 

Våre utsalgssteder er:

Tau, Circle K Tau

Jørpeland, Circle K Jørpeland

Stavanger, Circle K Haugesundsgt.

Stavanger, Europris Madla

Sola, Europris Sola

Sandnes, Rema 1000 Varatun

Sandnes, Circle K Hana

Sandnes, Circle K Hommersåk

Sandnes, Circle K Åsedalen

Sandnes, Rema 1000 Ganddal

Ålgård, YX 7-11 Ålgård (NY)

Klepp, Coop Extra Klepp Stasjon

Orre, Coop Extra Orre

Bryne, Bankers Pizza (NY)

Nærbø, Circle K Nærbø

Varhaug, Esso Varhaug

Vigrestad, MIX Vigrestad (NY)

Ogna, YX Ogna

Egersund, Europris Egersund

Egersund, Mix Egersund

Egersund, Joker Egersund (NY)

 

Bingobrett selges i kassen på utsalgsplassene, og det er fint om du har nøyaktig beløp i kontanter. Lykke til!

 

Ønsker du å være forhandler for våre bingoblokker? Kontakt vår regnskaps- og administrasjonsavdeling på 51 97 92 00. Tastevalg 3.

 

Regler og informasjon for vår radiobingo:

Bingoheftet koster kr 100,- og inneholder 3 spill/omganger. Bingohefter kan kjøpes hos oss i radioen, eller på et av våre utsalgssteder.

Vi spiller om ordinære premier for 1, 2 og 3 rekker i hver omgang, rekkene må komme innenfor samme firkant på heftet.

I siste spill/omgang spiller vi også om en jackpot, som stiger for hver uke som går, og maksimalt kan stige til 100.000 kroner. Pyramidepremien utløses dersom du den som vinner får 3. rekkers bingo i denne omgangen utløst på et av ukens pyramidetall (som siste tall).

Ved bingo må du ringe 51665040 så fort som mulig. Bingo på tidligste oppleste tall gir gevinst. Dersom flere spillere får bingo på samme tall deles gevinsten, men aldri til lavere gevinst enn 100,- kroner.

Til programleder skal du oppgi tallongnummeret ned til høyre for ruten du har fått bingo i.

Navn på vinnere annonseres ved slutten av hvert spill. Du kan ikke melde inn bingo etter at programleder har annonsert at hvert spill er avsluttet.

For å gjøre krav på gevinst må hele heftet sendes til oss i posten, påført navn, adresse og kontonummer (skriv tydelig). Heftet kan også leveres fysisk i radioen. 

Premier utbetales til konto, hver onsdag, til brett som er mottatt til oss til og med den aktuelle dagen. (Vinnere har den som regel på konto torsdag morgen).

Personopplysninger som sendes oss blir lagret for at vi skal kunne utbetale premier, og ellers for å oppfylle krav fra myndighetene om dokumentasjon til regnskap o.l. Opplysningene benyttes ikke i andre sammenhenger.

Dersom bingosendingen skulle bli avlyst på grunn av tekniske problemer eller liknende kan bingoheftet byttes inn i brett til en senere omgang hos oss i radioen.

Vi anbefaler at du bruker en FM eller DAB radio, og forsikrer deg om at du har god dekning i god tid før spillet starter. Vi anbefaler ikke at du spiller bingo ved hjelp av nettradio, ulike typer nettradioer opplever i perioder forsinkelser og ustabilitet i lyd som vi ikke har kontroll over. Tap av signal gir ikke grunn til retur av brett e.l.