Akkurat nå:
Se dagens program Natten (02:00 - 06:00) Neste:    06:00   Søndag

Ledige stillinger

Vi søker en markedskonsulent i Rogaland.

Jærradiogruppen AS eier og driver populære kommersielle lokalradiostasjoner over hele Norge. Vi driver lønnsomt, omsetter for 25 millioner kroner årlig og har ca 30 ansatte.

Jærradiogruppen har sitt hovedkontor i Sandnes, og driver fire av sine lokale radiostasjoner i Rogaland: JærRadioen, Radio Sandnes, Radio Nordsjø og Radio Atlantic. JærRadioen og Radio Sandnes er to av Norges mest etablerte og tradisjonsrike radiostasjoner, og har de senere årene fått selskap av Radio Atlantic og Radio Nordsjø. Ut over stasjonene i Rogaland har Jærradiogruppen sine største avdelinger i Ålesund, Grenland og Tønsberg.

Vi utvider salgsstaben og søker en markedskonsulent til JærRadioen, Radio Sandnes, Radio Atlantic og Radio Nordsjø.

Stillingen innebærer i hovedsak oppsøkende salg, og inkluderer utarbeidelse av reklametekster samt planlegging og gjennomføring av aktiviteter for kunder.

Jobben innebærer nært samarbeid med radioens andre ansatte i markedsavdeling og redaksjon.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass, i et ungt, kreativt og sosialt miljø.

Vi søker deg som:

  • Er ansvarsbevisst og selvstendig
  • Er kreativ og sosial
  • Har høyt arbeidstempo og kapasitet
  • Har gode samarbeidsevner
  • Har god forståelse for PC som arbeidsverktøy
  • Har sertifikat: Førerkort kl. B (personbil/varebil). Du må disponere egen bil.

 

Erfaring fra oppsøkende salg er en fordel, men ikke ett krav. Annet relevant erfaring kan være butikk- eller telefonsalg.

Lønn og tiltredelse etter avtale.

Kan en fremtid i mediebransjen i Rogaland være noe for deg?

Send en kort søknad med CV til stilling@jrg.no. Nærmere informasjon om stillingen får du av Aslak Sommerfelt Skretting på tlf 51 97 92 00, mob 95 87 27 47 eller epost aslak.skretting@jrg.no.

Aktuelle kandidater til våre stillinger kontaktes fortløpende for avtale om intervju, vi har desverre ikke mulighet til å sende tilbakemelding til alle søkere som ikke er aktuelle for ansettelse nå, men tar vare på alle søknader og kontakter eventuelt søkere igjen på ett senere tidspunkt dersom vi allikevel skulle kunne tilby en stilling. Våre stillingsannonser publiseres også gjennom NAV.no, og kan søkes opp der.